Ladataan...

Kyllön osastot

Valitse ajanjakso:
PDF


ma 19.4.2021
  
Aamupala keskitetty
Ruishiutalepuuro L, M, K, MU , Mansikkamehukeitto L, M, G, MU , Edamjuusto L, G, MU , Jääsalaatti L, M, G, MU
Lounas 1
Broileria juustokastikkeessa L, G, MU , Perunat L, M, G, K, MU , Pikkuporkkanat L, M, G, K, MU , Kiinankaali-cantaloupe-kesäkurpitsasalaatti L, M, G, K, MU
Päiväkahvi
Vadelmamunkki L
Päivällinen
Kasviskiusaus L, M, G, K, MU , Rapea herne-tomaattisalaatti L, M, G, K, MU , Mansikka-raparperikiisseli L, M, G, K, MU

Yhteystiedot

Keskussairaalantie 20
40700
Jyväskylä


Potilasruokailu

Vuodeosastopotilaille tarjotaan viisi ateriaa päivässä. Sairaalassa tarjottava ruoka suunnitellaan sairaalaruokasuosituksen mukaisesti. Perusruokavalio sopii useimmille potilaille sellaisenaan, kuten esimerkiksi diabeetikoille ja sydänpotilaille. Ravitsemuksellisesti täysipainoinen ruoka edistää hoidon onnistumista ja nopeuttaa toipumista. Riittävä syöminen ja juominen on tärkeää, vaikka ruoka ei aina sairaana ollessa maistuisikaan.

Tulohaastattelun yhteydessä selvitetään ruokavalio. Ruokailuun liittyvistä asioista, kuten mahdollisista erityisruokavalioista, ruoka-aineallergioista tai muista ruokailun toteuttamiseen liittyvistä asioista on hyvä kertoa tulohaastattelun yhteydessä. Osaston henkilökunta tilaa ruoan sairaalan ruokapalvelukeskuksesta tulohaastattelun tietojen perusteella. Tarvittaessa ruokatilausta voidaan muuttaa.

Kaikilla aterioilla tarjotaan leipää, levitettä ja ruokajuomaa.
Some-linkit ja RSS-feedin tilaus


Lisätiedot
L
  -   Laktoositon (käytössä kouluilla ja päiväkodeilla)
M
  -   Maidoton
G
  -   Gluteeniton (sisältää gluteenitonta kauraa ja gluteenitonta vehnätarkkelystä)
K
  -   Kasvis+maito+muna
MU
  -   Kananmunaton
   -   Sisältää satokauden tuotteita