Keski-Suomen hyvinvointialueen uusi Aromi14 sovellusympäristö
 Ladataan...

Ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat

Valitse ajanjakso:
PDF


Huom! Vain sopivat ateriat näytetään valittujen ruokavalioiden perusteella
ma 20.3.2023
  
Aamupala
Ruishiutalepuuro L, M, K, MU, EI-KALA , Mansikkatuoresose L, M, G, K, MU, EI-KALA , Edamjuusto L, G, MU, EI-KALA
Lounas
Makaroni-jauhelihalaatikko L, MU, EI-KALA , Porkkanaviipaleet L, M, G, K, MU, EI-KALA , Valkokaali-kurpitsasalaatti L, M, G, K, MU, EI-KALA
Päiväkahvi
Mummelipitko L, EI-KALA
Päivällinen
Juuressosekeitto L, G, K, MU, EI-KALA , Raejuusto L, G, K, MU, EI-KALA , Paprikasuikale L, M, G, K, MU, EI-KALA , Vatkattu mansikka-raparperipuuro L, M, K, MU, EI-KALA
Iltapala
Karviais-mansikkakiisseli L, M, G, K, MU, EI-KALA , Keittokinkku L, M, G, MU, EI-KALA

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruoat. Ihanteellisessa tapauksessa ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua.
Ateriat sisältävät leivän, levitteen ja ruokajuoman.

Lisätietoa allergisoivista ruoka-ainesta ja ruoan sisältötiedoista saat Kylän Kattauksen henkilökunnalta.

Ruokalistamuutokset ovat mahdollisia.

Kaikki käyttämämme tuore liha on kotimaista.
Some-linkit ja RSS-feedin tilaus


Lisätiedot
L
  -   Laktoositon (käytössä kouluilla ja päiväkodeilla)
M
  -   Maidoton
G
  -   Gluteeniton (sisältää gluteenitonta kauraa ja gluteenitonta vehnätarkkelystä)
K
  -   Kasvis+maito+muna
MU
  -   Kananmunaton
EI-KALA
  -   Kala-allergia
   -   Sisältää satokauden tuotteita