Ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat

Valitse ajanjakso:
PDF


Huom! Vain sopivat ateriat näytetään valittujen ruokavalioiden perusteella
ti 8.4.2025
Aamupala
Kaurahiutalepuuro L, M, K, MU, EI-KALA , Mustikat L, M, G, MU, EI-KALA , Kananmuna L, M, G, K, EI-KALA
Lounas
Kalastajan pyörykät L, M, G, MU , Ruohosipulikastike L, M, G, K, MU, EI-KALA , Perunasose L, G, K, MU, EI-KALA , Parsakaali-porkkana-maissilisäke L, M, G, K, MU, EI-KALA , Punakaali-punajuurisalaatti L, M, G, K, MU, EI-KALA
Päiväkahvi
Talon pikkupulla L, M, K, MU, EI-KALA
Päivällinen
Makkarakeitto L, M, G, MU, EI-KALA , Tomaattiviipale L, M, G, K, MU, EI-KALA , Mustikka-vadelmakiisseli L, M, G, K, MU, EI-KALA
Iltapala
Aprikoosirahka L, G, K, MU, EI-KALA

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruoat. Ihanteellisessa tapauksessa ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua.
Ateriat sisältävät leivän, levitteen ja ruokajuoman.

Lisätietoa allergisoivista ruoka-ainesta ja ruoan sisältötiedoista saat Keski-Suomen hyvinvointialueen ruokapalveluiden henkilökunnalta.

Ruokalistamuutokset ovat mahdollisia.

Kaikki käyttämämme tuore liha on kotimaista.
Some-linkit ja RSS-feedin tilaus


Lisätiedot
L
  -   Laktoositon
M
  -   Maidoton
G
  -   Gluteeniton (sisältää gluteenitonta kauraa ja gluteenitonta vehnätärkkelystä)
K
  -   Kasvis+maito+muna
MU
  -   Kananmunaton
EI-KALA
  -   Kala-allergia
   -   Sisältää satokauden tuotteita