Ikääntyneiden ja vammaisten ruokalistat

Valitse ajanjakso:
PDF


Huom! Vain sopivat ateriat näytetään valittujen ruokavalioiden perusteella
pe 26.4.2024
Aamupala
Vehnähiutalepuuro L, K, MU, EI-KALA , Appelsiinimehu L, M, G, K, MU, EI-KALA , Keittokinkku L, M, G, MU, EI-KALA
Lounas
Bolognesekastike L, M, G, MU, EI-KALA , Perunat L, M, G, K, MU, EI-KALA , Vihreät pavut L, M, G, K, MU, EI-KALA , Kiinankaali-hunajameloni-kesäkurpitsasalaatti L, M, G, K, MU, EI-KALA
Päiväkahvi
Rusinapulla L, M, K, MU, EI-KALA
Päivällinen
Palvilapa-perunasoselaatikko L, G, MU, EI-KALA , Jäävuori-persikka-provencesalaatti L, M, G, K, MU, EI-KALA , Punaherukka-boysenmarjakiisseli L, M, G, K, MU, EI-KALA
Iltapala
Puolukka-ruishiutalepuuro L, M, K, MU, EI-KALA , Kalkkunaleikkele L, M, G, MU, EI-KALA

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa huomioimme kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruoat. Ihanteellisessa tapauksessa ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua.
Ateriat sisältävät leivän, levitteen ja ruokajuoman.

Lisätietoa allergisoivista ruoka-ainesta ja ruoan sisältötiedoista saat Keski-Suomen hyvinvointialueen ruokapalveluiden henkilökunnalta.

Ruokalistamuutokset ovat mahdollisia.

Kaikki käyttämämme tuore liha on kotimaista.
Some-linkit ja RSS-feedin tilaus


Lisätiedot
L
  -   Laktoositon (käytössä kouluilla ja päiväkodeilla)
M
  -   Maidoton
G
  -   Gluteeniton (sisältää gluteenitonta kauraa ja gluteenitonta vehnätarkkelystä)
K
  -   Kasvis+maito+muna
MU
  -   Kananmunaton
EI-KALA
  -   Kala-allergia
   -   Sisältää satokauden tuotteita