eRuokalista
Ladataan...
FI
EN
Forssan yhteislyseo
Valitse ruokailijaryhmä:
Lukio
Ravintolatyyppi
- Valitse -
Koulut
Lyseo
Päiväkodit
Henkilöstöravintolat
Kotiateriapalvelu
Vanhusten palveluasuminen
Vanhusten palvelukeskukset
Työvalmennuskeskus Aktiivi
Vammaisten päivätoiminta
Sairaala ja vammaisten palveluasuminen
Ravintola
- Valitse -
Forssan yhteislyseo
TÄNÄÄN
TÄMÄ VIIKKO
SEURAAVA VIIKKO
Kolmas viikko
Neljäs viikko
- Valitse -
5. viikko
Valitse ajanjakso:
TÄNÄÄN
TÄMÄ VIIKKO
SEURAAVA VIIKKO
Kolmas viikko
Neljäs viikko
5. viikko
PDF
ma 20.3.2023
Lounas
Broilerikastike
L, G
,
Riisi
L, G, M
,
Jäävuorisalaatti
L, G, M
,
Kurkku
L, G, M
,
Maissi
L, G, M
Kasvislounas
Linssicurry
L, M
,
Riisi
L, G, M
,
Jäävuorisalaatti
L, G, M
,
Kurkku
L, G, M
,
Maissi
L, G, M
Ajankohtaista
Tervetuloa syömään!
PYÖRYKKÄVYÖRY-TEEMA viikoilla 10, 11, 12
Olemme mukana Pyörykkävyöry-teemassa:
viikolla 10, ke 8.3.
viikolla 11, ke 15.3.
viikolla 12, ti 21.3.
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.
Käyttämämme naudanlihan, sianlihan ja siipikarjanlihan
alkuperämaa on Suomi.
Lounaalla tarjoamme aina rasvatonta maitoa ja piimää sekä salaattien lisänä siemeniä ja salaatinkastikkeita.
Ruokalistan mukaan joko pehmeää leipää tai erilaisia näkkileipiä sekä kasvirasvaa.
Siirry kotisivuillemme
Lisätiedot
L
-
Laktoositon
G
-
Gluteeniton
M
-
Maitoallergia
-
Sisältää satokauden tuotteita
Kasvis
Kala
Siipikar.
Sika
Nauta
Sisältää lähiruokatuotteita