eRuokalista
Ladataan...
FI
EN
Forssan yhteislyseo
Valitse ruokailijaryhmä:
Lukio
Ravintolatyyppi
- Valitse -
Koulut
Lyseo
Päiväkodit
Henkilöstöravintolat
Vanhusten palveluasuminen
Vanhusten palvelukeskukset
Työvalmennuskeskus Aktiivi
Vammaisten päivätoiminta
Sairaala ja vammaisten palveluasuminen
Ravintola
- Valitse -
Forssan yhteislyseo
TÄNÄÄN
TÄMÄ VIIKKO
SEURAAVA VIIKKO
Kolmas viikko
Neljäs viikko
- Valitse -
5. viikko
Valitse ajanjakso:
TÄNÄÄN
TÄMÄ VIIKKO
SEURAAVA VIIKKO
Kolmas viikko
Neljäs viikko
5. viikko
PDF
ti 25.3.2025
Lounas
Kalastajanpyörykkä
L, G, M
,
Ruohosipulikastike
L, G
,
Perunasose
L, G
,
Jäävuorisalaatti
L, G, M
,
Kaali-porkkana-pikkelsisalaatti
L, G, M
,
Kurkku
L, G, M
Kasvislounas
Kasvispyörykkä
L, G, M
,
Ruohosipulikastike
L, G
,
Perunasose
L, G
Ajankohtaista
Tervetuloa syömään!
RUOKALISTAMUUTOS LOUNAALLE KE JA TO 26-27.3.2025
Keskiviikoksi tarjolle tarkoitettua lasagnea ei voida tarjoilla mausteena käytetyn raaka-aineen takaisin vedon vuoksi. Tästä syystä keskiviikon ja torstain ruoka muuttuu lounaan osalta.
TARJOLLA ON
KE 26.3 BROILERIKEITTOA
TO 27.3.JAUHELIHAKASTIKETTA JA KEITETTYJÄ PERUNOITA
Muutokset ruokalistalla ovat mahdollisia.
Käyttämämme naudanlihan, sianlihan ja siipikarjanlihan
alkuperämaa on Suomi.
Lounaalla tarjoamme aina rasvatonta maitoa ja piimää sekä salaattien lisänä siemeniä ja salaatinkastikkeita.
Ruokalistan mukaan joko pehmeää leipää tai erilaisia näkkileipiä sekä kasvirasvaa.
Seuraa meitä kanavilla:
Lisätiedot
L
-
Laktoositon
G
-
Gluteeniton
M
-
Maitoallergia
-
Sisältää satokauden tuotteita
Kasvis
Kala
Siipikar.
Sika
Nauta
Sisältää lähiruokatuotteita